Mentre t'esperava by Kate Eberlen
(Catalan Edition)

No critic rating

Waiting for minimum critic reviews

Synopsis

Avui és el primer dia de la resta de la teva vida.

La Tess no aconsegueix treure’s aquesta frase del cap malgrat ser a Florència aprofitant al màxim unes fantàstiques vacances abans de fer realitat el seu somni d’anar a la universitat.

En Gus i els seus pares també són a Florència. Les seves vides han patit molt en els últims temps i en Gus intenta ser un fill modèlic, malgrat que l’únic que desitja és escapar de tot i descobrir per ell mateix el tipus de persona en què es convertirà.

A Florència, durant un segon fugaç, les mirades de la Tess i en Gus coincideixen. Click. Màgia. A-M-O-R. El destí, però, pot ser molt arbitrari. Durant els següents setze anys de les seves vides aniran per camins separats, sempre molt propers, quasi sempre transitant en paral·lel. Però la Tess i en Gus, malgrat tot i tothom, estan predestinats a viure una increïble història d’amor.

El veritable amor existeix, només has d’estar a l’aguait per reconeixe’l.

#mentretesperavaAmb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

 

About Kate Eberlen

See more books from this Author
Kate Eberlen grew up in a small town thirty miles from London and spent her childhood reading books and longing to escape. She studied Classics at Oxford University before pursuing various jobs in publishing and the arts. She recently trained to teach English as a Foreign Language with a view to spending more time in Italy, a country she loves and has visited many times. Kate is married with one son. Author Image 1
 
Published February 1, 2017 by Columna CAT. 447 pages
Genres: Romance.
×